Thursday, August 18, 2011

Ramadhan 2011 dgn title baru

Ramadhan first tanpa arwah ayah and Ramadhan first dengan title baru, anak yatim.


Alhamdulillah, rezeki lebih tahun ni. ada yang ingat, bila datang rumah hulur sedekah. Rezeki murah tahun ni untuk aku dan adik laki aku. Mungkin aku lebih sikit kot sebab orang ingat anak bongsu hihi



adik aku yg dah macam pakwe aku bile jalan same. 

5 comments:

  1. wah,lain lah muka adik,patut ah orang ingat macam pakwe..hehe

    ReplyDelete
  2. haha. law aku jalan ngan adik laki aku pon. amai ingat kitorang couple. lagi terok, mase attend kenduri saudara ayah aku. makcik tu ingat kitorang newlyweds couple (-__-") mcm siot en jaja. haha

    ReplyDelete