Monday, June 27, 2011

Save the date :: Tomok

Assalamualaikum w.b.t

Esok 27 Rejab Isra' Mikraj tapi sebab aku ada hal esok tak boleh puasa so aku puasa hari ni. sebab puasa baru la aku ada masa update blog. jangan ingat kalau tak puasa aku dok makan je kejanya pulak haha aku sekarang tengah rajin try resepi baru so asal boring je mula la berasap dapur mak tu. dengar macam masak macam-macam dah tapi setakat ni baru satu dua aku try pon. nk kira yang dah siap print out ada la dekat 10.

eh tibe-tibe cakap pasal tah pape, macam la ada orang tanya. baek aku share pasal video tomok ni. semua nak CST je, tak nak kalah dengan ashraff muslim, tomok pon cari CST jugak. as expected, memang they all did a great job. aku booking terus la untuk wedding and tunang aku nanti eh *daydreaming

jom tengok abang tomok macam tough dalam video ni and kak ayu yang macam ayu tahap kalah aku

6 comments:

  1. haaa update pon! btw lynn taminat sal tomok. lynn nak tahu resipi ape yg jaja cube? share2!! haha

    ReplyDelete
  2. lynn lola~feveret punye la kne try dulu, makaroni bakar huhu sbb adik teringin nak mkn dadih, buatkan utk dia skali.tp xdpt pn rsa mcm salu org jual singget tu,even da try btol2 mcm recipe wuwuwuuu then, puding roti. next will be ayam masak lemon, feveret tuu

    ReplyDelete
  3. zakiah~must-y lah. sape lg aku nk report kt blog ni huhu :)

    ReplyDelete
  4. cumeyyy ohhh videoo dioo wehy.....:)
    seroo nop jugokkk..hua2

    ReplyDelete
  5. cik haa~nk jugok ngn tomok xleh dh, maroh kak ayu xpasal2. ko awk nk ngn sapo huhuhuuu

    ReplyDelete